förlamad

tror inte bloggen blir kvar länge till. hela den är en kärleksförklaring till henne, egentligen.
vad jag inte förstår är att hon inte hör av sig. ett sms när jag precis lämnat in kattskrället för kastrering räknas inte. hon skulle varit där. tillsammans eller inte. sjumiljoner tårar grät jag på bussen, trodde hon skulle dö.
och jag trodde inte jag skulle kastas tillbaka såhär. jag hade blivit starkare, med henne blev jag stark. ensam är jag samma som för två år sedan.
jag saknar. men är också arg, på småsaker kan man tycka... som att hon inte var där och tog hand om katten med mig, som var så fruktansvärt svag och olik sig själv. kräktes och kissade i sängen.
som att jag när jag vaknar från narkosen på tisdag, kommer vara skräckslagen och den enda jag kommer vilja ha där är Hon.
äckliga maskar i magen. kryper.
måste fixa det.

det är nästan roligt

men det gör fruktansvärt ont. Hon vill inte längre ha mig. Hon tog bort mig från fb redan innan jag kommit hem.
efter över ett års uppehåll från bloggen skrev jag ett inlägg bara några timmar innan det var slut. jävla magkänsla. kände på mig, när Hon ringde. Eller Hon ringde inte, jag ringde, Hon ringde inte alls.

Skulle du kunna komma hit?

...skrev Hon.
och jag är inte längre hel, bara en massa äckel kvar, en massa matäckel och renlighet som skulle kompensera.
jag fattar inte hur jag ska leva utan dig

jag vet att att allt var trasigt mellan oss, ett helt liv levde vi och sedan gick det sönder. men jag kunde inte tänka mig att du skulle slänga bort mig såhär. på något vis så trodde jag att det ändå alltid skulle vara vi. på något sätt.

trasighet och blod

jag älskar dig så jävla mycket

Ett helt liv sedan

...känns det som. Men oroligheten är här.

RSS 2.0